Creative Team

Felicia Tielemans

Felicia Tielemans

Felicia Tielemans begon al op jonge leeftijd aan haar theater en musical carrière. Naast diverse jeugdtheaterscholen in Nederland heeft Felicia ook de Mary Poppins school gevolgd bij Stage Entertainment. In het jaar 2012 was ze te zien in het tv-programma ''De Schatkamer'' bij RTL Telekids. Na haar middelbare school volgde zij het voorbereidend jaar aan de Frank Sanders Akademie. Felicia heeft in 2019 bij Theater Na de Dam in Amsterdam-Zuid de voorstelling “Nu dat wat er was” gespeeld. Felicia Tielemans is in 2021 afgestudeerd als Artiest Theater aan de opleiding Pact+ theater.
Manon Heinsen

Manon Heinsen

Manon Heinsen studeerde af aan de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater in Amsterdam. Ze speelde in diverse stagevoorstellingen geproduceerd door het Frank Sanders Produktiehuis. Daarnaast was zij ook de eerste lichting van het voorbereidend jaar aan de Frank Sanders Akademie. Ze was te zien in diverse voorstellingen en tv-producties. Zo was ze onder andere te zien in de voorstelling ''Mariken in de tuin der lusten'' van OPERA2DAY en in de tv-serie ''Just Like Me'' van DisneyChannel. Zelf op het toneel staan is haar passie, maar die passie overbrengen is voor haar net zo magisch.
Ivanka Ten Hoopen

Ivanka Ten Hoopen

Ivanka ten Hoopen speelt al sinds 2014 in diverse amateur musicalproducties. Na de middelbare school is zij niet de theaterrichting ingeslagen. Zij is afgestudeerd aan de PABO als juf in het basisonderwijs. Maar de passie voor het theater leeft nog steeds, met name het werk achter de schermen. Denk maar eens aan het belang van licht en geluid. Een stuk, musical of persoon te laten stralen tot zijn volle potentie dat is wat deze wereld van het theater voor haar zo prachtig maakt.